Reacties van onze klanten

Wat zeggen onze klanten ?

Het werd tijd voor een eenvoudige, maar professionele website om mezelf te presenteren. Ik ben zeer te spreken over de snelle en prettige service, de deskundigheid en het meedenken van Wodyweb. Het CMS is makkelijk in gebruik en met vragen kan ik altijd bij Gert terecht. Gert, dank voor de plezierige samenwerking!

Margriet Liset van Dijk, mlvd-communicatie.nl

"Omdat ik met een prive dieren-stichting toch wel erg professioneel begon te worden en de samenwerking met een dikbetaalde webmaster me niet het resultaat opleverde dat ik voor ogen had, kwam ik via-via bij WodyWeb terecht. Mijn wensen werden gevraagd (het ging om 4 sites, de een met meer werk dan de ander), de offerte lag lekker vlug in mijn mailbox en ik had eigenlijk vanaf het begin af aan een goed gevoel over deze zeer professionele samenwerking. Ik kan het nu voortaan zelf door middel van een prima aangeleverd systeem om mee te werken, CMS, op elk moment en hoe ik ook wil, mijn sites veranderen en aanpassen. Prima zakelijke reactie, heel veel meegedacht, goed werk afgeleverd en nog service achteraf, ook. WodyWeb, je bent elke euro waard!"

Diana Spaans, www.dierenplaatsing.nl

"Mijn website heb ik zelf als startende ondernemer getracht te maken. Dat was wel gelukt, maar de site had geen professionele uitstraling. Nadat ik Gert Stegeman van Wodyweb heb benaderd heeft hij een nieuwe opzet bedacht, waardoor het geheel verbeterde! Tevens heeft hij een nieuw CMS systeem ingevoerd waardoor de site voor mij beter te onderhouden is. Resultaat is een professionele website, waardoor potentiele klanten mij makkelijker kunnen benaderen. Kijk maar eens op http://www.bloembergadvies.nl/"

Met vriendelijke groet, Angelic Bloemberg, www.bloembergadvies.nl

"Als fotograaf leek het mij leuk om mijn werk aan een breder publiek te kunnen tonen. Mijn vrouw had via Wodyweb een website voor haarzelf laten maken en was zeer tevreden. Ik heb Wodyweb mij ideeŽn voorgelegd en binnen korte tijd kwamen ze met een opzet. Ook werd er een goed voorstel gedaan voor het kleurgebruiken en het fotoalbum. Al met al een geslaagd webdesign, waar ik met trost mijn foto's toon. Het onderhouden van mijn site is eenvoudig. Met een duidelijke uitleg kon ik snel zelf aan het werk."

Groet, Hans Handgraaf, www.hanshandgraaf.nl

"Nadat ik de tevreden berichten van een familielid hoorde over Wodyweb, heb ik besloten om Wodyweb mijn website te laten maken. Het was voor mij de eerste keer dat ik een eigen site ging beheren, dus was wel een beetje onzeker of dit me ging lukken. Maar zoals op de website al staat vermeldt, het is echt kinderspel. Dat is zeker niet gelogen. Nadat ik mijn wensen had doorgegeven kreeg ik al snel het eerste ontwerp te zien. Hier en daar nog een kleine aanpassing en mijn site was geboren en ging online. Gaande weg wilde ik nog wat zaken aangepast hebben en dat is nooit een probleem geweest. Binnen korte tijd werden de aangepassingen gedaan, mits het mogelijk was natuurlijk. Wodyweb is een betrouwbaar adres, klantvriendelijk, betaalbaar en levert een mooi product."

Judith Kruijer, NH www.judithkruijer.nl

"Het is ooit begonnen als hobby, maar wordt langzaam mijn werk. Wat ik miste was dat ik mezelf niet kon profileren en presenteren op internet. Ik had wel een online album, maar dat was het net niet. Met hulp van Wodyweb is dat nu wel gelukt. Een professionele site die ik geheel naar eigen zin kan inrichten, en waar ik mezelf goed op kan presenteren. Ook een eigen portfolio kon ik hier plaatsen. Dit had ik alleen nooit kunnen maken."

Rob Handgraaf, Drachten

"Snelle service en goede kwaliteit. Wodyweb host meerdere projecten van me en ben hier erg tevreden over"

Kevin, Spakenburg

"Geheel in huiststijl met een custom CMS systeem voor onze website. Wodyweb heeft alles voor ons geregeld."

Ineedit, Meppel

Waarom Wodyweb ?

"Nadat ik de tevreden berichten van een familielid hoorde over Wodyweb, heb ik besloten om Wodyweb mijn website..."

Judith Kruijer, NH

"Het is ooit begonnen als hobby, maar wordt langzaam mijn werk. Wat ik miste was dat ik mezelf niet..."

Rob Handgraaf, Friesland

"Geheel in huiststijl met zelfs een custom CMS systeem voor onze website. Wodyweb heeft alles geregeld voor ons"

I need it, Meppel
 
Lees meer...
 

Random Projecten